Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:549904 kpl

Yhteystiedot

unkarinvizslat@gmail.com

ESITTELY

Suomen Unkarinvizslat - Hungarian Vizsla Club Finland ry. on perustettu 3.5.2008 Lapualla. Suomalaiset vizslaharrastajat ovat kokoontuneet 2000-luvulla epäsäännöllisen vaihtelevasti yhteisiin tapaamisiin, minkä johdosta v.2007 alkoi alustavat suunnitelmat keskittää toimintaa rotua harrastavan yhdistyksen voimalla. Perustamisideana oli koota hajallaan oleva harrastajajoukko keskitetymmin yhteisen harrastuksen pariin. Perustamiskokous pidettiin epävirallisten vizslapäivien yhteydessä toukokuussa 2008 Lapuan Karhumäessä, missä paikalla oli 18 harrastajaa. Kerhon nimeksi päätettiin Suomen Unkarinvizslat ry, kansainvälisissä yhteyksissä Hungarian Vizsla Club Finland. Kerho rekisteröitiin Patentti- ja Rekisterihallituksessa 10.11.2008.

Unkarinvizslakerho toimii yhteystyössä rotujärjestön kanssa, mikä vastaa mannermaisten kanakoirien jalostuksesta sekä pyrkii torjumaan niiden terveydentilaa horjuttavia perinnöllisiä vikoja. Unkarinvizslakerhon pääasiallisena tarkoituksena on puhdasrotuisten lyhyt- ja karkeakarvaisten unkarinvizslaharrastajien yhteistoiminnan lisääminen sekä rodun metsästyskäytön edistäminen ja metsästysominaisuuksien vaaliminen, minkä toteutumiseksi kerho tarjoaa harrastajille koulutus- ja harjoitustilaisuuksia, muita tapaamisia / tapahtumia, kotisivut sekä keskustelupalstan jäsenistön omille ilmoituksille ja kysymyksille. Nämä sekä rotujärjestömme Saksanseisojakerhon kotisivut ja Saksanseisoja-lehti toimivat rotujemme virallisina tiedotuskanavina.

Jos olet jo unkarinvizslan omistaja tai olet harkitsemassa rotua tai muuten vain haluat tukea yhdistyksemme toimintaa – liity jäseneksi! Jäseneksi voi liittyä jokainen yksityinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä sitoutuu kunnioittamaan ja noudattamaan niitä. Jäsenilmoituksesi voit lähettää yhteystietoineen osoitteeseen unkarinvizslat@gmail.com

Tervetuloa mukaan harrastamaan samanhenkisten koiraihmisten joukkoon!

 

 

7.jpg