Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:237572 kpl

Yhteystiedot

unkarinvizslat@gmail.com

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Hanna Savolainen

Hallituksen jäsenet

Kaija Lepoaho Vpj.

Olen Kaija Lepoaho. Asun Jyväskylän Leppälahdella luonnon helmassa. Metsästystä olen harrastanut ihan pienestä pitäen. Aloitin metsästyksen ajokoirien kanssa, mutta nykyään harrastan enemmänkin seisojien kanssa. Ensimmäinen seisoja, lyhytkarvainen unkarinvizsla, tuli minulle Unkarista vuonna 1993. Koira oli nimeltään Pitypang Kapos (Metu) ja se avasi minulle portin kanakoirametsästyksen hienoon maailmaan.

Puuhastelen paljon koirien kanssa vapaa-ajallani. Toimin kehäsihteerinä koiranäyttelyissä ja koetoimitsijana KAER- ja vesityökokeissa. Lisäksi vedän vesi- ja jälkityöharjoituksia yhdessä muiden kanakoiraharrastajien kanssa. Toimin myös K-S Kennelpiirin kanakoirajaoksen vetäjänä sekä kuulu Keski-Suomen Kanakoiraharrastajat ry:n hallitukseen. Kasvatan pienimuotoisesti lyhytkarvaisia unkarinvizsloja kennelnimellä Riistavaaran. Tervetuloa mukaan koulutuksiin ja toimintaan uudet ja vanhat harrastajat.

Noora Kujala

Esa Ojanperä

Olen Esa Ojanperä Tampereelta. Olen metsästänyt toistakymmentä vuotta ja jokunen vuosi sitten sain herätyksen kun saimme välillä lainaan koiran metsäreissuille. Koirahan se on itsellekin saatava! Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme koiran lopulta hankkimaan perheeseemme ja päädyimme Unkarinvizslaan eikä päiväkään ole tarvinnut katua. Nyt meillä pyörii kaksivuotias Vizsla ja innokkaasti mennään niin metsällä, lenkkipolulla kuin kotisohvallakin.

Heli Kuittinen

Ensimmäisen vizslani Janoksen (Arolähde Eemeli) sain 1997. Samoihin aikoihin aloitin koirien käyttäytymisen sekä positiivisen koirankoulutuksen opiskelun. Koulutusohjaajakurssin sekä ongelmakoirakouluttajan (OKKO) tutkinnon suoritin ennen kaikkea omaksi ilokseni. Hyvä koiranlukutaito ja oikea-aikainen palkitseminen muodostavat vahvan pohjan ohjaajan ja koiran väliselle toimivalle yhteistyölle, joka tekee kaikenlaisesta harrastamisesta mukavampaa.


Asun Ruska vizslan (Boris) kanssa Espoossa ja pitkien lenkkien lisäksi harrastuksiimme lukeutuvat mm. metsästys sekä koiranäyttelyt. Aktiivisen koiran kanssa on mukava kokeilla eri lajeja ja tutustua uusiin ihmisiin. Vizslan kanssa ei koskaan ole tylsiä päiviä. Kamera kulkee mukanani lähes aina vizslatouhuissa.

Varajäsenet

Anna Relander

Jarno Tuominen

Jäsenasiat

Noora Kujala

Rahastonhoitajaja

Pirkko-Liisa Kangas

Kotisivut

Esa Ojanperä ojanpera.esa(at)gmail.com

 

Arolahde_Nella