Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:270390 kpl

Yhteystiedot

unkarinvizslat@gmail.com

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Noora Kujala

Kk-vizsloihin tutustuin 2013 ja ensimmäinen karkeakarvainen vizsla liittyi perheeseen 2015. Tällä hetkellä minulla on 4 kk-vizslaa, 2 narttua kotona ja 2 urosta sijoituksessa. Kennelnimen Ainwois sain keväällä 2018 ja samoihin aikoihin syntyi myös ensimmäinen pentue.

Olen järjestänyt muutamia peltokoulutuspäiviä sekä vesityökokeita. Koetoimitsijakurssi on tarkoitus käydä lähitulevaisuudessa.

Metsästystä harrastan koirieni kanssa sen, mitä kahden pienen lapsen kanssa pystyn. Olen käynyt Haulikkoammunnan ABC-kurssin ja pyrin käymään kesäisin haulikkoradalla harjoittelemassa.

Metsästyskauden ulkopuolella treenaan koirieni kanssa mm.MEJÄä ja VEPEä.

Asun Ylistarossa Seinäjoella ja meillä on mieheni kanssa pieni viljatila.

Hallituksen jäsenet

Esa Ojanperä Vpj.

Olen Esa Ojanperä Tampereelta. Olen metsästänyt toistakymmentä vuotta ja jokunen vuosi sitten sain herätyksen kun saimme välillä lainaan koiran metsäreissuille. Koirahan se on itsellekin saatava! Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme koiran lopulta hankkimaan perheeseemme ja päädyimme Unkarinvizslaan eikä päiväkään ole tarvinnut katua. Parin vuoden päästä Vizsloja hankittiin toinenkin ja nyt mennään kahden Vizslan voimin kohti uusia seikkailuja.

Mikko Savioja

Maarit Natri

Tom Linden

Varajäsenet

Heli Kuittinen

Ensimmäisen vizslani Janoksen (Arolähde Eemeli) sain 1997. Samoihin aikoihin aloitin koirien käyttäytymisen sekä positiivisen koirankoulutuksen opiskelun. Koulutusohjaajakurssin sekä ongelmakoirakouluttajan (OKKO) tutkinnon suoritin ennen kaikkea omaksi ilokseni. Hyvä koiranlukutaito ja oikea-aikainen palkitseminen muodostavat vahvan pohjan ohjaajan ja koiran väliselle toimivalle yhteistyölle, joka tekee kaikenlaisesta harrastamisesta mukavampaa.


Asun Ruska vizslan (Boris) kanssa Espoossa ja pitkien lenkkien lisäksi harrastuksiimme lukeutuvat mm. metsästys sekä koiranäyttelyt. Aktiivisen koiran kanssa on mukava kokeilla eri lajeja ja tutustua uusiin ihmisiin. Vizslan kanssa ei koskaan ole tylsiä päiviä. Kamera kulkee mukanani lähes aina vizslatouhuissa.

Katja Santamäki

Jäsenasiat

Noora Kujala

Rahastonhoitajaja

Pirkko-Liisa Kangas

Kotisivut

Esa Ojanperä ojanpera.esa(at)gmail.com

 

Arolahde_Nella