Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:549882 kpl

Yhteystiedot

unkarinvizslat@gmail.com

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Tom Linden

55v alunperin pääkaupunkiseudulta nykyisin tyytyväinen Elimäkeläinen. Olen aina viihtynyt luonnossa ja metsästyskokemus alkoi lapissa pikkupoikana enoni pystykorvan toimintaa seuratessa. Metsästyskoiria on ollut karjalan karhukoira, länsisiperian laika, venäjän ajokoiria ja nyt kaksi unkarinvizslaa, Gamemakers Charming Commander (Chali) ja Pitypang Kukucs (Kuku), lisänä venäjänajuri Rapparin Late (Slobo).
Vizslat ovat ensimmäiset ei alkukantaiset koirani ja koulutus- ja harjoitustarpeen määrä on yllättänyt. Toisaalta positiivisesti myös yhdessä tekeminen ja loistava porukka.

Minulle arvokasta on koiran alkuperäinen käyttötarkoitus ja sen riistaverisyyden ja metsästysominaisuuksien säilyttäminen. Koiran terveys ja hyvinvointi on aina etusijalla - terve ja hyväkuntoinen koira joka pääsee toteuttamaan luontaista viettiään on onnellinen ja hyvinvoiva koira. Jalostuksella ja ulkonäkövaatimuksilla ei saa vaarantaa rodun geneettistä monipuolista perimää ja terveyttä.

Vizslan sosiaalisuus, energisyys ja älykkyys tekee siitä sekä loistavan kumppanin että myös vaativan perheenjäsenen - paljon kontaktia, liikuntaa ja rodunomaista työtä metsässä, pelloilla ja vedessä.

Pidän kasvattajan ja vizslayhteisön tukea tärkeänä ja myös mukavana osana ainakin ensimmäisen viszlan kasvatusta ja koulutusta. 
Koetoiminta osaavien tuomarien johdolla on hyvä tapa oppia lisää ja saada ymmärrystä omasta ja koiran toiminnasta. Hyvin järjestetyt vizslaporukan koetilaisuudet ovat olleet mukavia yhteisiä tapahtumia, kuten myös treenit. Näistä edelleen kiitokset järjestäjille.

Toivottavasti tapaamme maastossa,
Tomppa

Jani Koponen Vpj.

Liisu Ollikainen

Salla Aalto Sihteeri

Minna Savioja

Varajäsenet

Seiko Maeda-Linden

Anssi Peltotupa

Jäsenasiat

Liisu Ollikainen

Rahastonhoitaja

Pirkko-Liisa Kangas

Kotisivut

Esa Ojanperä ojanpera.esa(at)gmail.com

 

Arolahde_Nella