top of page
FB-kansi-vizslapäivät-2024.jpeg
IMG_0959.jpeg

Tervetuloa perinteisille vizslapäiville!

Luvassa mukavaa ohjelmaa vizslaharrastajille koko viikonlopun edestä! Tapahtuma sopii erityisen hyvin vasta-alkajille tai nuoren koiran omistajille, mutta hyötyy siitä myös kokeneempikin harrastaja konkarikoiralla. Tapahtuma ja sen ohjelma sopii koko perheelle.

 

OHJELMA

 

Perjantai

 

Mahdollisuus osallistua vesityökokeeseen. Kokeeseen voit ilmoittautua SSK:n koekalenterissa.

Koe alkaa klo 18 ja sen pitää paikallinen metsästysseura. Etusijalla vizslapäiville osallistuvat koirat. 

 

Lauantai
  • Aamupala

  • Koulutusta maastossa ja Riistavallilla osa 1/2. Koulutus toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan, esimerkiksi hallintaa, koiran ohjausta tai noutoa. Pääpaino on kuitenkin perusasioissa, ja koulutus sopiikin erityisen hyvin aloitteleville harrastajille. Kouluttajana Timo Vakkeri.

  • Ruokailu

  • KAER-luento: Ohjeistusta toimintaan kokeessa ohjaajan, koiran ja tuomarin näkökulmista. Luennoitsijana ylituomari Matti Silvennoinen

  • Päivän päätteeksi vapaata ohjelmaa, saunavuorot sekä iltapala.

 

Sunnuntai

 

  • Aamupala

  • Koulutusta maastossa ja riistavallilla osa 2/2. Jatketaan edellisen päivän koulutuksista, osallistujien toiveiden mukaisesti. Kouluttajana Timo Vakkeri.

  • Ruokailu ja yhteenveto viikonlopusta.

  • Mikäli peltojen kunnon ja lintujen määrän puolesta on mahdollista, voidaan halukkaille osallistujille järjestää erillinen kyyhkyjahti lisähintaan 50€ koirakko, maksu paikanpäällä. Hinta sisältää luvat ja oppaat. Jahtiin mahtuu 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta koirakkoa! Jahti järjestetään aikaisin aamulla n. klo 05-11 ennen varsinaista koulutusta

Ilmoittaudu mukaan!

Jäsen 160€ / hlö + yksi koira

Ei jäsen 180€ / hlö + yksi koira

Lisäkoirat 15€/ koira

Maksu peritään kaikilta yli 15 vuotta täyttäneiltä osallistujilta. Alle 15-vuotiaat osallistuvat veloituksetta. Hinta sisältää yllä kuvatun virallisen ohjelman, ruokailut sekä majoituksen. Huomioithan, että hinta on pakettihinta, eikä esimerkiksi asuntoautossa - tai vaunussa majoittuminen muuta sitä. 
 

Kyyhkyjahti on hinnoiteltu erikseen, 50€/ koirakko, maksu paikanpäällä.

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ilmoittautuminen 12.8.2024 mennessä ja lisätiedot: Mikko Savioja: mikko.savioja@gmail.com

 

Jos ilmoitat useamman henkilön samalla sähköpostilla, ilmoitathan kaikkien osallistujien tiedot: Nimi, puhelinnumero, sähköposti, ruoka-aineallergiat ja osallistuvien koirien lukumäärä. Lapsista tarvitsee ilmoittaa vain nimi, ikä ja allergiat.

Kerrothan ilmoittautuessasi mikäli haluat treenata koirasi kanssa noutoa vedestä.

 

Haluaisitko, että luennolla käsiteltäisiin jotain tiettyä aihetta tai maastotreenissä keskittyisimme johonkin tietyn taidon hiomiseen? Kerro siitä meille etukäteen, niin voimme valmistautua paremmin!

MAJOITUS

Majoittuminen mahdollista joko 8 hengen vierasmökeissä tai päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa. Mökit ovat ns. paritalomökkejä, joista kummassakin puolikkaassa on 4 sänkypaikkaa. Alueelle voi tulla myös omalla asuntoautolla - tai vaunulla, joille löytyy sähkötolppapaikkoja.

Vizslapäivät 1x1.jpg
PHOTO-2022-07-28-21-55-00 (2).jpg

Missä?

Riistavalli, ilmajoki

Milloin?

16.–18.8.2024

Ilmoittautuminen:

bottom of page